Отговорникът за юношеските национални отбори Емил Костадинов отрече информацията, която

...
Отговорникът за юношеските национални отбори Емил Костадинов отрече информацията, която
Коментари Харесай

Емил Костадинов за договорите на БФС: Не ви е добро разследването

Отговорникът за юношеските национални тимове Емил Костадинов отхвърли информацията, която излезе от следствието на bTV за оборудването, поръчана от Българския футболен съюз. От него стана ясно, че поръчката е дадена на афганистанска компания, а цените на екипите са много високи. Бройката също буди подозрения - 33 000.

" Даваме всичко, с цел да може българските национали да бъдат добре. Това са нелепости, чух за такова нещо. Щом вършиме следствие, разследвайте до дъно. Афганистанска? Аз мисля, че други работят с афганистанска компания, тъй че не ви е положително следствието. Дали работим с афганистанска, индийска или с китайска, все едно, значимото е всичко, което е поръчано, да е на равнище и да е добре ", съобщи Костадинов.

" В България всички схващат от футбол. Ако не почнем всички дружно да работим по тази причина футболът да е на равнище, нищо няма да стане ", разяснява още героят от САЩ'94.
Петър Нанев: Разследването за БФС демонстрира изключителна непросветеност Според журналиста от bTV фантазиите на две генерации българи се оказаха излъгани
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР