Отговор на този въпрос ни дава една любопитна статистика, направена

...
Отговор на този въпрос ни дава една любопитна статистика, направена
Коментари Харесай

Колко от шофьорите минават през локви с цел да опръскат пешеходците?

Отговор на този въпрос ни дава една любопитна статистика, направена от Auto Mail, съгласно която се вижда по какъв начин се трансформира стилът на шофиране на водачите на МПС-та при пороен дъжд и дали те мислят за минувачите и другите участници в придвижването, когато карат през локви.

В анкетата са взели участие близо девет хиляди водачи. Резултатите демонстрират, че по-голямата част от притежателите на коли минават към безвреден режим на шофиране с началото на пороен дъжд и наводнени пътищата.

Повече от 75% от интервюираните понижават скоростта, когато вали. Близо 56% от всички интервюирани карат през огромни локви с нараснало внимание. Има единствено 4.4% от тези, които заобикалят пътувания с кола при мощен дъжд, и 5.6%, които не трансформират стила си на шофиране по време на дъжд.

Именно болшинството от последната група са тези, които не се интересуват от обстоятелството, че минавайки със скорост през локва, ще залеят с мръсна вода стоящите наоколо пешеходци. Единственото, което може да ни радва в тази ситуация е, че тези джигити са малко над 5% от водачите на моторни транспортни средства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР