„Отдавна познавам Надежда Петкова и знам какво може като професионалист.

...
„Отдавна познавам Надежда Петкова и знам какво може като професионалист.
Коментари Харесай

Томислав Дончев се срещна с представители на бизнеса в Добрич по покана на Надежда Петкова

„ Отдавна познавам Надежда Петкова и знам какво може като експерт. Но това не е задоволително, тъй като в случай че не е добър човек, не може да свърши никаква работа. Но даже подсилен от Общинския съвет, един кмет няма по какъв начин да е сполучлив, в случай че няма поддръжката на хората и изключително на бизнеса. “ Това сподели на среща с над 150 представители на бизнеса вицепремиерът Томислав Дончев, който бе в Добрич по покана на претендента за кмет на локална коалиция ГЕРБ (СДС) Надежда Петкова. В срещата участваха народните представители от ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев и Даниела Димитрова, претенденти за общински съветници от локалната коалиция.

Кандидатът за кмет на Добрич Надежда Петкова показа акценти от управническата си стратегия, като акцентира, че залага на самодейна поддръжка на бизнеса. За образец тя даде индустриалните зони на града – Северна и Западна, които са с чудесни предприятия, прелестни вложения, съвременни технологии, доста нови работни места, само че инфраструктурата и логистиката са в извънредно неприятно положение. Петкова съобщи, че ще работи за модернизирането на зоните, за тяхната логистика и транспортна досегаемост. Тя разгласи желанието си да се поддържат локалните работодатели, тези, които основават, които заплащат налози, които желаят да вършат и обществени планове. Посочи, че би трябвало да имаме модерна нова новаторска професионална гимназия, чиито паралелки да са ориентирани към бизнеса.

Томислав Дончев изясни, че най-важният план за Северна България е автомагистрала „ Хемус “. „ До година-две ще има и стопански резултат в обитаемоте места, през които минава автомагистралата “, безапелационен бе той.

„ Един кмет би трябвало да е самоуверен, да познава сътрудниците си в лицето на прилежащите общини и да знае преимуществата на района “, съобщи Надежда Петкова. Тя изясни, че това ще даде опция за партньорство с Варна и други общини, през които минава да вземем за пример пътят Варна – Добрич. „ Тогава пък ще можем да разчитаме и на скоростен път, с цел да вържем Добрич с автомагистрала „ Хемус “, добави тя.

„ В програмата ми на дневен ред е и различен значим обект – летището в Добрич. То е поискано с решение на Общинския съвет, само че процедурата някъде зацикли. Трябва да успеем да го вземем и да опитаме да го създадем карго. Така районът ще стане мощен “, добави претендентът за кмет на коалиция ГЕРБ (СДС).

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР