Отдавна е известно, че жените са много по-емоционални от мъжете.

...
Отдавна е известно, че жените са много по-емоционални от мъжете.
Коментари Харесай

Връзка с емоционално студен мъж? Дами, има начин да го стоплите

Отдавна е известно, че дамите са доста по-емоционални от мъжете. Те безусловно се подхранват от позитивните страсти, които получават от обичаните си половинки и ги подаряват с топлота и внимание.

Но има мъже, от които е невероятно да се получат в отговор никакви страсти. Всички прекарвания и опити за шерване, като че ли се счупват в каменна стена. Какво да извършите, в случай че сте съумели да се влюбите в прочувствено леден мъж?

Емоционално сребролюбие или равнодушие?



Често дамите не могат да схванат за какво един мъж не демонстрира страсти - той е сдържан, свидлив на страсти или просто апатичен, тъй като външно се демонстрира по същия метод. Жените постоянно намират куп извинения за своя фаворит, когато обичат и могат да оценят връзката едвам, когато всичките ѝ страсти утихнат.

Има метод бързо да се дефинира и разбере какво изпитва човек - неумение да демонстрира страстите си или цялостно равнодушие. Трябва да оценявате не думите му, а дейностите към вас и това, което прави, с цел да усъвършенства връзките ви. Ако не помните нищо друго с изключение на извинения, несполучливи опити и доста житейски условия и трудности, тогава въпросът най-вероятно е в неналичието на обич и тук няма какво да се поправи.

Но постоянно се случва прочувствените потребности на дамата да са хипертрофирани. Ако въпросът е в несъразмерни условия, тогава си коства да намерите решение на казуса в себе си и да не търсите различен сътрудник, тъй като подобен може и да не се откри.

Причини за скъперничеството на страсти



Ако обаче повода е прочувствената безчувственост на мъжа, тогава би трябвало да разберете какви аргументи могат да я причинят: Липса на родителско внимание. Ако родителите не обръщат задоволително внимание на момчето, не му описват приказки, не го целуват за лека нощ или не му приказват за това какъв брой го обичат, тогава в бъдеще то няма да може да демонстрира страстите си и ще ги показва тъкмо като родителите си. Това не значи, че той не вижда какъв брой сте красива или че не харесва вечерята, която сте приготвили. Той просто не схваща, че за вас е значимо да чуете думите на утвърждение или се тормози да ги произнесе.

Поздрави от предишното

Често мъжете, които са претърпели сложни моменти в предишното, стопират да се доверяват на дамите и към този момент не отварят сърцата си. Логиката тук е доста елементарна - няма да демонстрирам страсти и по този начин в никакъв случай няма да бъда засегнат. Отнема време, до момента в който човек разбере, че е обичан и признат и тогава може би още веднъж ще се научи да приказва това, което усеща.

Последици от възпитанието

Често, когато едно момче се отглежда от самотна майка, това има далечни последствия. Изобщо не е наложително детето да пораства като инфантил или „ мамино синче “. Често такива момчета порастват бързо, усещат се виновни за фамилията си и стават прелестни, доста грижовни съпрузи. Те овреме развиват своята мощ и неустрашимост, само че в устрема си да станат същински мъже се сбогуват с страстите, с цел да не наподобяват като „ момиче “.

Физиологични аргументи

Истинският мъж е угрижен на първо място по какъв начин най-добре да обезпечи и отбрани фамилията си и това го води до прочувствен стрес. Освен това учените са открили, че за разлика от дамите, при които зоната, отговаряща за страстите, се намира в двете полукълба, при мъжете тази зона се намира единствено в едното. Тоест, мъжете не могат по едно и също време да вземат решение проблем и да демонстрират страсти.

Как да разпознавате подобен мразовит принц?

Тези мъже са взискателни към себе си и склонни към перфекционизъм. Те се занимават съществено със спорт, стремят се да станат допустимо най-съвършени, ерудирани, добре образовани, общуването с тях е елементарно и прелестно. Емоционално студените мъже наподобяват доста привлекателни точно заради това, че рядко демонстрират същинските си страсти. Те не скандализират, не избухват и подобен „ същински ариец “ наподобява разрушава сърцата на доста хубавици.

Такива мъже са по-склонни да привлекат специфична категория девойки - тези, които са подготвени да предложат живота си на олтара " единствено на него ". А сътрудникът в такава връзка ще бъде потребител, демонстриращ малко или никакви усеща. Такива девойки би трябвало да работят върху самочувствието си, с цел да се научат да почитат себе си и да осъзнаят, че те също са почтени да демонстрират усеща.

Емоционалните скъперници, рядко разкриват възприятията си, непрекъснато се дистанцират. Проблемите във връзката остават незабелязани или просто пренебрегнати. Такива мъже по своята същина се усещат прави, тъй че в никакъв случай не признават, че бъркат. Оплакванията и молбите на дамите за внасяне на топлота и искреност в фамилния живот се класифицират от тях като нервност и поредно се изкореняват като дефекти. Като цяло доста мъже харесват ролята си на айсберг.



Какво да извършите, в случай че имате връзка със леден мъж?

Отношенията с човек, който е леден на страсти, ще бъдат сложни, тъй като ще би трябвало да се справите без словесни изрази на утвърждение, любовни думи и поддръжка от определения от вас. Трябва да разберете дали сте подготвени да започнете живот с него или е по-добре да обърнете внимание на мъже, които са по-отворени към страстите. Но в случай че сте уверени във взаимните усеща, тогава има няколко съвета, които ще оказват помощ на дамите да работят с ледените принцове.

1. Просто го бит

Такъв съвет ще помогне за възстановяване на всички връзки в света, само че за човек, който е леден във връзка с страстите, той е добре пристигнал. Ще би трябвало да разтопите тонове лед, с цел да стигнете до сърцето му. Той би трябвало да е сигурен, че е обичан подобен какъвто е и да го чува от вас неведнъж. Всички упреци и кавги няма да доведат до нищо, той единствено ще се отдалечи. Само доверието, безусловното приемане и желанието да го обичаш могат да го създадат по-отворен.

2. Повторението е майка на знанието

Ще би трябвало да го учите от основите. Например, след следващата драма, която сте споделили, прибавете, че в този момент е моментът да ви прегръщат, целуват и съжаляват. И след думите „ Толкова доста ми липсваше! “ ажете, че чакате същия отговор, с прибавяне на нежни прилагателни и нежни прякор. Също е по-добре да ги предложите сами. Постепенно той ще свикне с тях и ще ги употребява без напомняния.

3. Празнувайте позитивната смяна

Отговорете и на най-малката демонстрация на неговите страсти, кажете по какъв начин това ви харесва, вдъхновете го да демонстрира любовта си още повече и по-често.

4. Приемете неизбежното

Просто пребройте всичките му преимущества и дефекти и помислете какъв брой дами могат да се похвалят с подобен брачен партньор? Той е мощен фамилен мъж, влага всичко в фамилията си, грижлив и заслужен човек е. Може би просто би трябвало да намерите нещо за правене, което ще ви достави изчезналите радостни страсти, като да вземем за пример да си вземете домакински любим, да си намерите забавно занимание, да вършиме гимнастика или да тичате.

5. Консултирайте се с психолог

Ако смятате, че има проблем във връзката ви, не го довеждайте до развръзката „ бракоразвод “. Често фамилният психолог може да ви помогне по метод, по който елементарният човек в никакъв случай не може, просто тъй като няма задоволително знания за това. Няма нищо неприятно в това да помолите за помощ, когато е нужна, а не да управлявате живота си с вярата, че той ще се „ подреди самичък “.

Ако сте сигурни, че обичате и сте обичани, тогава си коства да отделите време, с цел да разберете повода и да започнете да работите върху връзките в фамилията си. И ще съумеете.

Източник: econet
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР