Отдаване на почит към Елизабет II, докато крал Чарлз и кралица Камила присъстват на планинските игри Braemar Gathering

...
Приветствайки краля и кралицата на изложбената площадка, коментаторът Робърт Лови
Коментари Харесай

Приветствайки краля и кралицата на изложбената площадка, коментаторът Робърт Лови каза: „Всички бяхме толкова натъжени от загубата на Нейно Величество кралица Елизабет, която е била толкова голям поддръжник на тези високопланински игри през целия си живот. на шест години.

„Днес, когато приветстваме Ваши Величества на тази емблематична среща в Хайленд, в част от Шотландия, която обичате толкова много, мога ли, от името на всички тук, да пожелая и на Ваши Величества дълго, щастливо и славно царуване."

Кралица Елизабет беше покровителка на Кралското планинско общество на Браемар. В момента не е ясно кой ще поеме ролята, но новият монарх е поканен да замести майка си.

Кралят и кралицата се присъединиха към сестра му принцеса Ан и нейния съпруг, вицеадмирал Тим Лорънс.

Изображение: Кралят връчва трофей на шотландския силен мъж, Кайл Рандал

Изглежда спокоен, те изглежда се наслаждаваха да гледат заедно събитията, които включваха хвърляне на кабър, надбягване с чували и момичета, танцуващи Highland Fling.

Кралят се смееше със сестра си, докато Ан в един момент беше видяна да крещи и да дава палец нагоре към изложбената площадка.

Кралят, винаги фен на носенето на килт, когато е на север от границата, беше облечен в новосъздадения тартан на крал Чарлз III за първи път.

< p>Зеленият, син и червен тартан е проектиран от Scottish Tartans Authority, за да отбележи случая на неговата коронация и да признае силната му подкрепа за запазване на културата и традициите на Highland Dress и Scottish Tartans.

Прочетете още:
Крал и кралица ще посетят Франция
Благотворителни организации, свързани с покойната кралица, очакват новини за нов кралски покровител

Всяка година кралица Елизабет беше снимана на събитието заедно със семейството си, често в пристъпи на смях, гледайки състезанието с чували.

Тази година нейният син и наследник също последваха традицията й да прекарат част от лятото в замъка Балморал.

По-късно в събота, министър-председателят Риши Сунак трябваше да пристигне – друга годишна традиция, започната от покойната кралица, която имаше 14 от 15-те си министър-председатели да останат.

Лиз Тръс беше изключение, след като стана министър-председател дни преди смъртта си.

Кралят и кралицата трябва да прекарат годишнината от смъртта на майка му в Балморал.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР