Отдалеч личи, че Виктор Стоянов активно се занимава със спорт

...
Отдалеч личи, че Виктор Стоянов активно се занимава със спорт
Коментари Харесай

Виктор Стоянов зарази със спорт и половинката си: Мария показа завидни резултати от фитнеса

Отдалеч проличава, че Виктор Стоянов интензивно се занимава със спорт и обръща много внимание на външния си тип. Все отново той работи и като модел, а за тази специалност се изисква да изглеждаш оптимално добре. 

Виж още: Благовеста Бонбонова е гневна: Хейтъри нападнаха плеймейтката за външния ѝ тип

В риалити предаването „ Ергенът “ сме виждали стегнатото тяло на Виктор Стоянов, по което участничките напряко си умираха да се допрян. Сигурни сме, че преди началото на фотосите фитнес инструкторът си е дал още повече напън в залата, с цел да бъде в в действителност топ форма.

Виж още: Любовта им няма край: Дани Петканов не може да не помни за Александра Богданска

В момента някогашният фитнес инструктор е по отношение на травъл блогърката Мария Тарашманова. Двамата дълго криеха връзката си, само че към този момент се отпуснаха и понякога споделят общи фрагменти или видео в стори. Сред общите им занимания са карането на мотори и пътуванията, а очевидно към този момент Виктор е заразил нежната си половинка и със спорт. 

Виж още: Романтиката им отива: Венелин Кондаков сподели на какво е кадърен за Ина Гаярди

Мария пусна стори от залата, на което демонстрира забележителен резултат. Коремната преса към този момент е на разположение. Явно добре ѝ се отразява връзката с Виктор Стоянов. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/ramblewitht/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР