Отчетената статистика в края на 2020 за З80 000 безработни

...
Отчетената статистика в края на 2020 за З80 000 безработни
Коментари Харесай

Нинова предлага данъчни облекчения за фирми, които откриват работни места или възстановяват закрити

„ Отчетената статистика в края на 2020 за З80 000 безработни в резултат на рецесията е стряскаща. Вероятно това число ще пораства. Всеки ден е скъп за взимане на държавнически решения. Трите стълба на стопанската система - ползване, вложения и експорт са разтърсени. Човешкият фактор е най-съществен в процеса на стабилизирането им. " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на посещаване в Плевен като част от обиколка в страната, оповестиха от пресцентъра на партията.

По думите на водача на Българска социалистическа партия наред с запазване здравето на хората, огромното предизвикателство на 2021 година ще е стабилизиране на стопанската система и обезпечаване на работни места и приходи.

„ Ето за какво съществена задача е работни места и приходи. За да ги има обаче, би трябвало разрастваща се стопанска система с съответни ограничения от страната. Една такава мярка би била данъчни облекчения за компании, които откриват нови работни места или възвръщат закрити вследствие на рецесията ", добави водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР