Отбранителят на Канзас Сити Чийфс, Крис Джоунс, си осигури огромен

...
Отбранителят на Канзас Сити Чийфс, Крис Джоунс, си осигури огромен
Коментари Харесай

Звездата от НФЛ печели бонус от £1 милион в играта и ще купи на съотборниците си часовници Rolex

Отбранителят на Канзас Сити Чийфс, Крис Джоунс, си обезпечи голям бонус от £1 милион ($1,25 милиона) с помощта на представянето си против Лос Анджелис Чарджърс.

Чийфс реализираха победа с 13-12 над Чарджърс в седмица 18 от постоянния сезон на НФЛ, завършвайки годината с връх 11-6, откакто към този момент завоюваха място в плейофите.

Въпреки че към този момент си обезпечи място в следсезона преди мача на SoFi Stadium, старши треньорът на Chiefs Andy Reid реши да задържи Джоунс на терена през по-голямата част от надпреварата. Джоунс се потвърди като основен състезател за Chiefs този сезон, натрупайки 10,5 сака и 30 борби в 16-те мача, в които е играл.

Уволнението на Джоунс от куотърбека на Чарджърс Истън Стик му донесе забележителен бонус. Уволнението се случи през третата четвърт, когато Чарджърс бяха в алената зона, търсейки да отбележат тъчдаун и да поведат. След като уволни Стик, Джоунс изтича към страничната линия, с цел да чества със съотборниците си, в това число Патрик Махоумс и Трав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР