Отборите на Уест Хем Юнайтед и Ливърпул играят при в

...
Отборите на Уест Хем Юнайтед и Ливърпул играят при в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Уест Хем 1:1 Ливърпул, Александър-Арнолд с фантастичен гол

Отборите на Уест Хем Юнайтед и Ливърпул играят при в финален дуел от 11-ия кръг на британската Висша лига. В четвъртата Алисон си означи автогол, а Трент Александър-Арнолд изравни в 41-ата минута. Сблъсъкът на „ Лондон Стейдиъм “ можете да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата.

„ Чуковете “ са една от приятните изненади досега през сезона и са в отлична форма. Те са в серия от три следващи победи в шампионата и заемат четвъртата позиция с актив от 20 точки.

Мърсисайдци пък, които са един от любимците за купата в Премиър лийг, са позиция по-нагоре в подреждането с 22 точки, на четири зад водача Челси. Тимът на Юрген Клоп е единственият тим без загуба и ще опита да продължи серията си и в британската столица този следобяд. В предишния кръг обаче „ алените “ позволиха неверна стъпка вкъщи, когато стигнаха единствено до 2:2 против различен мощно представящ се отбор – този на Брайтън.

Двубоят започва в ужасно движение и в първите по-малко от 10 минути на два пъти трябваше системата ВАР да се намесва основно.

Още при първата си офанзива „ чуковете “ откриха резултата. Михаил Антонио бе изведен отляво, само че Върджил ван Дайк го блокира и топката излезе в корнер. След осъществяването му вратарят Алисон не съумя да избие топката и тя мина през ръцете му и се озова в мрежата за 1:0. Голът бе прегледан за нарушаване на Анджело Огбона слещу бразилеца, само че такова нямаше и попадението бе прието.



В осмата минута Аарън Кресуел влезе жестоко в краката на Джордан Хендерсън и футболистите на Ливърпул имаха искания за това да бъде показан червен картон за бранителя. Ситуацията беше преразгледана със системата ВАР, които демонстрираха, че Кресуел първо играе с топката и заради тази причина бе оправдан, като даже не получи и жълт картон.

Гостите поеха самодейността в идващите минути, само че по този начин и не успяваха да стигнат до чисто голово състояние.

В 22-ата минута се наложи домакините да извършат насилствена промяна. Анджело Огбона напусна контузен и бе сменен от Крейг Доусън.

В 32-ата минута Хендерсън центрира отдясно в наказателното поле, където Диого Жота отигра с глава, само че над вратата.

Три минути по-късно Трент Александър-Арнолд шутира от сложна позиция над вратата.

LIVE |

1:0 Алисон (автогол) 4'

1:1 Трент Александър-Арнолд 41'

Стартови сформира на двата тима:

Here's how we're lining up today... |
— West Ham United (@WestHam)
УЕСТ ХЕМ ЮНАЙТЕД (4-2-3-1): 1. Лукаш Фабиански - 31. Бен Джонсън, 4. Курт Зума, 21. Анджело Огбона, 3. Ааърън Кресуел - 28. Томас Сучек, 41. Деклан Райс (к) - 20. Джаред Боуен, 8. Пабло Форналс, 22. Саид Бенрама - 9. Михаил Антонио

Мениджър: Дейвид Мойс

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР