Отборите на ЦСКА и Арда влизат във важен дуел от

...
Отборите на ЦСКА и Арда влизат във важен дуел от
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Арда ще подкрепят благородната инициатива

Отборите на ЦСКА и Арда влизат във значим двубой от плейофната фаза на родния футболен хайлайф на 13-и май от 17:45 часа на стадион " Витоша ".

ЦСКА и Арда ще поддържат акцията " Роден войник " преди първия съдийски сигнал на мача от 31-ия кръг на шампионата.

Футболистите на двата отбора ще стъпят на терена със особено готови тениски с надпис „ Роден войник “, след което ще застанат един до друг за обща фотография с транспарант с огромното обръщение на самодейността.

Месец май в България минава под мотото " Born a Fighter " ( " Роден войник " ) – тъкмо това е слоганът на " Children’s Tumor Foundation ", първата всеобща организация, посветила се напълно на откриването на лек против неврофиброматозата – рядко генетично заболяване, засягащо най-много децата.

В самодейността се включват и всички клубове от шампионата, Българският футболен съюз и Професионалната футболна лига. Клубовете и техните футболисти вземат участие в разнообразни действия за да насочат внимание към неврофиброматозата и да изразят поддръжката си към всички, наранени от нея у нас.

Финалът за Купата на България и идният домашен дуел на България против Северна Македония на 2-ри юни също ще преминат под мотото на благородната самодейност.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР