Отборите на ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив направиха равенство 1:1

...
Отборите на ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив направиха равенство 1:1
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Локо Пловдив поделиха точките след нервен мач в Бистрица

Отборите на ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив направиха тъждество 1:1 в мач от 15-ия кръг на Първа лига. Двубоят на стадиона в Бистрица бе изпълнен с напрегнати моменти, като и двата отбора приключиха с 10 души и в последна сметка поделиха точките.


Домакините започнаха мощно дуела и поведоха в резултата още в 15-та минута, когато Георги Русев се възползва от неточност в отбраната на " смърфовете ", лиши топката и с прецизен изстрел по земя преодоля Динко Хоркаш. Пловдивчани изравниха малко преди почивката, когато реферът Ивайло Стоянов свири противоречива дузпа за нарушаване на Ерденис Гурища против Джовани, а пострадалият осъществя наказателния удар.

След почивката играчите на Локомотив преобладаваха и на два пъти удариха греда, а малко преди края на постоянното време се стигна до сдърпване сред играчите на двата отбора, като капитанът на Локомотив Димитър Илиев и нападателят на домакините Антонио Вутов се озоваха на земята, а Стоянов сподели червени картони на Елитон (ЦСКА 1948) и Ангел Лясков (Локомотив Пловдив). Това обаче не бе всичко забавно в дуела, откакто в 93-та минута Стоянов отсъди дузпа в интерес на ЦСКА 1948 за нарушаване на Хоркаш против състезател на " алените ". Такова обаче нямаше и след интервенция на ВАР реферът анулира решението си.

По този метод дуелът приключи наедно, като това бе пети следващ дуел без триумф за Локомотив, откакто преди този момент отборът записа рекордни девет следващи победи. Отборът на Александър Томаш заема второ място в класирането с 31 точки, една по-малко от водача Черно море, до момента в който ЦСКА 1948 е на седма позиция с актив от 23 точки. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР