Отборите на Славия и ЦСКА не успяха да се победят,

...
Отборите на Славия и ЦСКА не успяха да се победят,
Коментари Харесай

С мисъл за финала: Атрактивно равенство между "Славия" и ЦСКА

Отборите на " Славия " и ЦСКА не съумяха да се победят, завършвайки 0:0 на стадиона в " Овча купел " в един от най-интересните мачове от 28-ия кръг в Първа лига. Двата отбора направиха атрактивен дуел и сътвориха много положения, само че по този начин и не съумяха да ги материализират. Така ЦСКА продължава без загуба от подновяването на сезона след паузата поради ковид.

Равенството остави " алените " на второ място с 52 точки, само че отборът може да бъде изпреварен от " Левски " и " Локомотив " Пловдив, които към момента не са изиграли мачовете си от този кръг.
12 000 индивида по трибуните на финала за Купата на България ЦСКА и "Локомотив " Пловдив се изправят един против различен на 1 юли
На 1 юли ЦСКА ще се изправи против " Локомотив " във финала в шампионата за Купата на България, а по-рано през днешния ден стана ясно, че на трибуните на стадион " Васил Левски " ще могат да участват 12 000 фенове.

Гостите от ЦСКА започнаха по-добре в началните минути, а Стефано Белтраме се регистрира с пропуск. В края на първото полувреме нещата се обърнаха и " Славия " доби прочут превес.

В началото на втората част Рубен Пинто излезе самичък против вратаря на " Славия ", само че ударът му не бе прецизен. След това Тиаго Родригеш и греъм Кели пробваха удари от отдалеченост, само че и при двата случая стражът на домакините Стерякис се намеси добре.

В заключителните 15 минути " Славия " можеше да завоюва трите точки, само че Радослав Кирилов удари греда след гръмък удар със странична ножица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР