Отборите на Саутхемптън и Манчестър Сили играят при резултат 2:0

...
Отборите на Саутхемптън и Манчестър Сили играят при резултат 2:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Саутхемптън - Манчестър Сити 2:0, шок за гражданите

Отборите на Саутхемптън и Манчестър Сили играят при резултат 2:0 в четвъртфинален дуел от Карабао Къп. Секу Мара наказа неточност на " жителите " и даде преднина на " светците " в 23-ата минута. Шест минути по-късно Дженепо удвои преднината на домакините.

На Gong.bg ще проследим най-интересните моменти от мача

Първата по-добра опция пристигна пред вратата на Саутхемптън. В 6-ата минута Коул Палмър пое топката отдясно и откри Гюндоган с пай пас. Полузащитникът стреля по земя от границата на наказателното поле, само че топката мина настрана от вратата. Това бе първият отличен късмет за " жителите ".

Само минутка по-късно " светците " съществено тормозиха отбора на Пеп Гуардиола. Чалета-Цар нанесе удар от отдалеченост след безредие. Вратарят на гостите се оправи и я мазета в корнер. Саутхемптън даже имаше късмет да извърши и втори ъглов удар, само че не се възползва от статичните положения.

В 19-ата минута Джак Грийлиш сподели отлична техника, с цел да нахлуе в наказателното поле на Саутхемптън. Той опита остро центриране, само че топката рикошира и задачата на стража бе улеснена. Базуну излезе напред и улови удобно топката, преди тя да стигне до футболист н " жителите ".

Две минути по-късно " светците " стигнаха до първото си голово състояние. Секу Мара си пое топката на коляно след дъгло извеждащо подаване.Той се завъртя към оста си и стреля от въздуха - мъчно осъществяване, което обаче прелетя над вратата на гостите.

В 23-ата минутуа Секу Мара получи добър извеждащ пас, след неточност в изнасянето на топката от страна на " жителите ". Виновник в тази ситуация бе Серхио Гомес, който сгреши с подаване в средата на терена. От там домакините се възполваха чудесно и Лянко, който пресече паса на Гомес, откри френския нападател, който с едно допиране преодоля стража на Манчестър Сити - 1:0.

" Светците " стигнаха и до втори гол в 29-ата минута на срещата. Второто попадение бе дело на Дженепо, който трансферира стража на " жителите " с удар отвън наказателното поле. Поредна неточност на гостите в отбрана и най-много на Ортега, който бе излязъл напред и бе заловен неопитен.

LIVE / САУТХЕМПТЪН - МАНЧЕСТЪР СИТИ 2:0

1:0 Секу Мара 23'

2:0 Дженепо 29'

Съставите на двата тима:

YOU REDS
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР