Отборите на Реал Мадрид и Нумансия играят при 2:2 в

...
Отборите на Реал Мадрид и Нумансия играят при 2:2 в
Коментари Харесай

Реал Мадрид - Нумансия 2:2, гледайте тук!

Отборите на Реал Мадрид и Нумансия играят при 2:2 в среща-реванш от осминафиналите за Купата на краля. Гола за Реал означи Лукас Васкес с глава в 10-ата минута, а в 45-ата Гийермо Фернандес изравни след съвършена контра. Отново Васкес върна преднината на Реал в 59-ата минута.

Двубоят на процедура е протоколен, откакто лос бланкос " завоюваха гостуването си в Сория с безапелационното 3:0. Съставът на Зинедин Зидан обаче би трябвало да се реваншира пред почитателите си за равенството против Селта в Ла Лига, което го отдалечи на цели 16 точки от лидера Барселона.

От голмайсторите преди седмица Гарет Бейл, Иско и Борха Майорал, през днешния ден титуляр бе единствено последният. Той действаше в предни позиции дружно с Марко Асенсио и Лукас Васкес, а зад тях бе триото Даниел Себайос, Матео Ковачич и Маркос Йоренте. На вратата застана Кико Касийя, в центъра на отбраната си партнираха Начо Фернандес и Хесус Вайехо, а крайни бранители бяха Даниел Карвахал и Тео Ернандес. На процедура, единствената смяна спрямо първия мач бе появяването на Ковачич на мястото на Бейл.
#RMCopa
¡Nuestro once inicial para el partido de Copa frente al @sdnumancia! #RMMovistar | #HalaMadrid pic.twitter.com/z5I8gKAz7w
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) 10 януари 2018 година Освен уелсеца, Зидан остави отвън групата Кристиано Роналдо, Марсело, Карим Бензема и Лука Модрич, а другите звезди на кралския клуб бяха на пейката.

Нумансия действаше в скица 4-2-3-1, като на върха на офанзивата бе Игиньо Марин.

Повече от половината от трибуните на " Сантиаго Бернабеу " останаха празни. Реал започва много неенергично и разреши на гостите да натрупат самочувствие с размяната на много пасове в началните минути. Мадридчани обаче демонстрираха класа и стигнаха до гол при първата си рискова офанзива. Дани Карвахал центрира отдясно, а Лукас Васкес засече с глава на далечната греда и прати топката в мрежата.

Васкес беше най-напорист от целия състав на Реал и дейната му игра сътвори много проблеми на футболистите на Нумансия. В 18-ата минута той изкара жълт картон на Грего Сиера, а като цяло всяка добра офанзива на " белите " беше с негово присъединяване.

В средата на полувремето темпото поспадна, а домакините по никакъв начин не се стараеха да усилят предината си. Играчите на Нумансия пък ставаха все по-смели и пробваха няколко офанзиви към вратата на Кико Касийя. Добро включване направи появилият се като запаса Гийермо Фернандес и тъкмо той изненада почитателите на " Бернабеу " с изравнително попадение в 45-ата минута. Комбинацията за гола беше в действителност впечатляваща, а пасът на Марк Матеу задължи Фернандес да насочи топката в опразнената врата.

Отговорът на " кралете " трябваше да пристигна още при започване на второто полувреме и те притиснаха противника в неговата половина. Ашраф Хакими, влезнал на мястото на Карвахал,

Купа на Испания, осминафинали - втора среща:

РЕАЛ МАДРИД - НУМАНСИЯ 2:2
1:0
Л. Васкес (10)
1:1 Г. Фернандес (45)
2:1 Л. Васкес (59)
2:2 Г. Фернандес (82)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР