Отборите на Несебър и Литекс не излъчиха победител в мача

...
Отборите на Несебър и Литекс не излъчиха победител в мача
Коментари Харесай

Несебър и Литекс не намериха пътя към гола

Отборите на Несебър и Литекс не излъчиха победител в мача между тях от деветия кръг на Втора лига. Двата отбора не си означиха гол и приключиха 0:0 на " Градския стадион ". През първото полувреме гостите от Ловеч бяха по-добрият тим и пропуснаха няколко преференциални обстановки. На два пъти Кристиян Тафраджийски и един път Георги Иванов не съумяха да се възползват от положителни положения. В края на частта домакините се активизираха и понатиснаха противника, само че без да стигнат до чисто състояние.

В началото на втората част Несебър доминираше. Още първоначално домакините по знамение не поведоха. Реджеп Халил засече с глава центриране в наказателното поле, само че вратарят мазета отиващата в горния ляв ъгъл топка. Тафраджийски пък остана самичък против вратаря, само че Здравков мазета удара му в корнер. До края на мача гостите имаха още няколко положителни положения, които обаче не съумяха да осъществят.

В класирането Несебър е на 11-а позиция с девет точки, като записа три следващи равенства в последните си срещи. Литекс пък прекъсна серията си от три следващи победи и към този момент е на шеста позиция с 14 точки.

Снимка: Kotasport
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР