Отборите на Манчестър Сити и Борусия Дортмунд играят при резултат

...
Отборите на Манчестър Сити и Борусия Дортмунд играят при резултат
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Сити - Борусия Дортмунд 1:1, гостите шокираха Сити!

Отборите на Манчестър Сити и Борусия Дортмунд играят при резултат 1:1 в първи четвъртфинал дуел посред им. Кевин Де Бройне даде задатък на своя отбор в 19-та минута. Шест минути преди края на постоянното време Марко Ройс беше героят за своя отбор, изравнявайки резултата.

"Жълто-черните " започнаха срещата по по-добрия метод и в 7-та минута Джуд Белингам тества реакциите на Едерсон, само че бразилският пазач се оправи на равнище.

Въпреки мощният старт на гостите, "гражданите " съумяха да санкционират първата неточност на своя съперник. След изгубена топка от Емре Джан, играчите на Сити проведоха бързо нахлуване, приключено от Кевин Де Бройне за 1:0.

В 30-та минута домакините си мислеха, че са получили дузпа, само че след преразглеждане от ВАР, основният арбитър анулира първичното си решение.

В началото на второто полувреме гостите имаха нова опция за равнене на резултата. В 48-та минута Ерлинг Халанд беше открит на добра позиция, само че ударът му беше лесна плячка за Едерсон.

В 65-та минута Сити можеше да реши всичко. След страхотна контраофанзива, Кевин Де Бройне съумя да откри с съвършен пас Фил Фоудън, чийто удар обаче беше брилиянтно париран от Марвин Хитц. В 80-та минута Фоудън се обърна по отличен метод и стреля, само че ударът му мина настрана от вратата на Хитц.

В последна сметка напъните и стабилната игра на гостите си сподели думата и в 84-та минута те изковаха звездния си миг. След съвършена композиция сред Белингам, Халанд и Ройс, последният съумя означи самичък против Едерсон за 1:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР