Отборите на Ливърпул и Тотнъм постигнаха победи в мачовете си

...
Отборите на Ливърпул и Тотнъм постигнаха победи в мачовете си
Коментари Харесай

Ливърпул взе своето срещу Бърнли, Тотнъм обърна Брайтън у дома

Отборите на Ливърпул и Тотнъм реализираха победи в мачовете си от 24-ия кръг на британската Висша лига, надигравайки надлежно като домакини съставите на Бърнли и Брайтън.

На своя " Анфилд " момчетата на Юрген Клоп взеха задатък по-късно повече от половин час игра, когато Диого Жота откри резултата с глава след центриране от ъглов удар Трент Алекзандър-Арнолд.

В самия завършек на първото полувреме обаче гостите от Бърнли възвърнаха равенството, когато на собствен ред Дара О`Шей се разписа след подаване от корнер.

След почивката обаче " мърсисайдци " взеха своето, като Луис Диас възвърне преднината на своя отбор в 52-ата минута, а десетина преди края на постоянното време Дарвин Нунес беше прецизен за крайното 3:1.

По този метод Ливърпул още веднъж си върна първото място в подреждането с 54 точки, с две повече от втория Манчестър Сити, който има и мач по-малко. Бърнли остава на предпоследното 19-о място с 13 пункта.



Междувременно в Лондон пък Тотнъм стигна до трагичен триумф с 2:1 против гостуващия Брайтън след поврат.

" Чайките " поведоха в 16-ата минута посредством Паскал Грос, който беше прецизен от дузпа, отсъдена за нарушаване против Дани Уелбек.

Преднината на момчетата на Роберто де Дзерби се задържа до 61-ата минута, когато с доза шанс Папе Сар осъществя за 1:1.

Така се стигна до добавеното време на срещата, в което Бренън Джонсън осъществя за " шпорите ", с цел да донесе цялостния поврат за домакините, както и трите точки за състава, воден от Анге Постекоглу.

С успеха Тотнъм краткотрайно се настани на 4-ата позиция с актив от 47 пункта, до момента в който Брайтън заема 8-ата позиция с 35.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР