Отборите на Левски и ЦСКА откриват турнира по волейбол за

...
Отборите на Левски и ЦСКА откриват турнира по волейбол за
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА откриват турнира Борис Гюдеров в Перник

Отборите на Левски и ЦСКА откриват шампионата по волейбол за мъже за купа " Борис Гюдеров " в Перник. Деветнадесетото издание на обичайна конкуренция е на 9 и 10 октомври (сряда и четвъртък) в Перник. Проявата е в памет на изтъкнатия български национал и едно от най-големите имена в родния волейбол от предишното Борис Гюдеров и се организира в едноименната зала в града.

В тазгодишното издание на шампионата ще вземат участие четири отбора, като посетители на Миньор ще бъдат столичните Левски София, ЦСКА и Славия, които са участници в Суперлигата на България.
Вечното дерби сред „ сини “ и „ червени “, което е първи мач от шампионата ще стартира в 15:30 часа. Следва публично разкриване. Вторият мач ще опълчи домакините от Миньор и Славия. Той е заложен за 17:30 ч, само че ще стартира според от завършването на предната среща.

Надпреварата се организира по схемата на директната елиминация, като спечелилите от двете двойки ще се изправят на край на идващия ден 10 октомври, а победените ще играят за 3-4 място.

Програма на шампионата Борис Гюдеров
9 октомври

15:30 ч: Левски – ЦСКА

17:30 ч: Миньор – Славия

10 октомври

09:30 ч: 3-4 място

11:30 ч: Финал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР