Отборите на Лестър и Саутхамптън направиха нулево равенство в мач

...
Отборите на Лестър и Саутхамптън направиха нулево равенство в мач
Коментари Харесай

Светците спряха пропадането, но са все по-близо до Чемпиъншип

Отборите на Лестър и Саутхамптън направиха нулево тъждество в мач от 35-ия кръг на Премиър лийг. Този резултат спря серията от 4 следващи загуби на " светците ", само че в това време доста понижи възможностите им да се спасят от изпадане. Тимът на Маурисио Пелегрино изостава с 4 точки от намиращия се над чертата Суонзи, а също така има мач повече.

Лестър позволи провали в предходните два кръга и искаше да зарадва с победа почитателите на " Кинг Пауър Стейдиъм ". " Лисиците " бяха по-добрият тим до почивката, а първата голова обстановка сътвори Риад Марез, само че ударът на Келеши Иеанашо излезе в навън. Гостите отвърнаха с изстрел на Душан Тадич, който също не попадна в очертанията на вратата.

В края на полувреме вратарят на Лестър Бен Хамър имаше много работа, само че се оправи с ударите на Седрик Соареш и Шейн Лонг.

В 57-ата минута Лонг още веднъж беше покрай попадение, само че Хамър внимаваше. Саутхамптън нямаше избор и рискува в търсене на трите точки. При една от контрите на домакините Джейми Варди засече центриране от фланга, само че Алекс Маккарти мазета над гредата.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ

ПРОГРАМА
Премиър лийг 35 кръг, четвъртък 19 април  Лестър 0:0краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР