Отборите на и отново не излъчиха победител в срещата помежду

...
Отборите на и отново не излъчиха победител в срещата помежду
Коментари Харесай

Локо спъна Атлетико в Мадрид

Отборите на и още веднъж не излъчиха победител в срещата между тях от 4-ия кръг в група " А " на Шампионската лига. Този път дуелът на " Уанда Метрополитано " в испанската столица приключи 0:0. Домакините направиха куп пропуски, а също така и техен гол бе анулиран, което предопредели крайния излаз на мача. Това обаче съществено завърза обстановката в групата и в последните два кръга следва тежка борба за втората позиция, откакто към този момент си подсигурява първото място.

Атлетико стартира мощно и още през цялото време на мача започнаха положения пред вратата на. На два пъти се стигна до блъсканица в наказателното поле, само че липсваше завършващият удар.

В 11-ата минута пристигна и първата действителна голова обстановка. стреля от близко и бранител съумя да отклони топката пред голлинията. Само няколко секунди по-късно и насочи прекрасен изстрел от ждроб, само че този път Гилерме се намеси уверено.

След това в 24-та минута Яник Ферейра Караско насочи отдалечен изстрел и още веднъж вратарят на гостите избави. Бразилският пазач не позволи гол и четири минути по-късно след шут от близко на Йоренте.

Натискът на Атлетико даде резултат в 68-ата минута, когато най-сетне порази вратата на противника, само че след разглеждане на ситуацията с ВАР, се оказа, че той е бил в засада и голът не бе зачетен.

В края на мача и Локо надигна глава и за малко да открие резултата. В 85-ата минута гостите проведоха контраофанзива, Станислав Макеев се озова зад отбраната, само че стреля доста неопределено по земя и пропусна отличен късмет.

В 89-ата минута събитията още веднъж се придвижиха пред другата врата, където пропусна страховит късмет с глава след корнер.

Така мачът приключи без голове и без победител. Атлетико резервира 2-ото си място в групата с 5 точки, до момента в който за Локо това бе трето реми и тимът се намира на 3-ата позиция с 3 точки.

Шампионска Лига 4 кръг, сряда 25 ноември  Атлетико Мадрид 0:0краен резулат  Локомотив Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР