Отборите на Хасково и Свиленград завършиха наравно 1:1 в мач

...
Отборите на Хасково и Свиленград завършиха наравно 1:1 в мач
Коментари Харесай

Хасково и Свиленград поделиха точките в груб мач, изпълнен с нерви

Отборите на Хасково и Свиленград приключиха наедно 1:1 в мач от 6-ия кръг на Трета лига – Югоизток. Двата отбора си размениха по едно попадение през двете полувремена, а мачът бе изпълнен с грубости и нерви. Точен за домакините от Хасково бе централният нападател Юлий Шекеров в 78-ата минута. Преди това футболистите на Свиленград откриха резултата посредством Мариян Тонев, който бе прецизен от дузпа в 16-ата минута.

До 11-метровия углавен удар се стигна, откакто Григор Георгиев бе съборен в наказателното поле на Хасково. До края на първото полувреме играта бе равностойна и двата отбора не съумяха да си отбележат. През втората част играта загрубя и бе накъсвана от много нарушавания. В битката си да спрат нападателя на Хасково Юлий Шекеров двамата централни бранители на Свиленград получиха контузии. От щаба на свиленградчани оповестиха, че Василен Марков е с фрактура на носа, а другият защитник – Николай Николов е с цепната брадичка.

В 78-ата минута Шекеров изравни за Хасково, като гостите имаха искания, че нападателят е бил в състояние на засада.

В идващия кръг Хасково гостува на Карнобат, а Свиленград приема Левски (Карлово). По стратегия мачовете ще се играят на 14-и септември, събота.

Югоизточна Трета лига 6 кръг, неделя 8 септември  Хасково 1957 1:1краен резулат  Свиленград
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР