Отборите на Глазгоу Рейнджърс и Селтик завършиха наравно 2:2 в

...
Отборите на Глазгоу Рейнджърс и Селтик завършиха наравно 2:2 в
Коментари Харесай

Глазгоу Рейнджърс и Селтик не излъчиха победител на Айброкс“ в дерби с четири попадения

Отборите на Глазгоу Рейнджърс и Селтик приключиха наедно 2:2 в огромното дерби на Шотландия от 20-ия кръг на локалната Висша лига.

„ Детелините “ стартира по-активно срещата и откриха резултата на стадион „ Айброкс “ в петата минута Дайсен Маеда, който се възползва от група неточност на домакинската защита.

Рейнджърс възвърнаха равенството в самото начало на втората част, когато Фешън Сакала увлече трима противникови играчи и изведе по левия фланг Райън Кент, а той от своя страна с изстрел с десния крайник разпечата вратата на Джо Харт.

„ Сините “ направиха цялостен поврат единствено пет минути след изравнителното попадение. Отново Сакала бе в центъра на събитията, когато проби в половината на Селтик и нахлу в наказателното поле, където бе съборен на земята от закъснелия шпагат на бранителя Карл Старфелт и основният рефер отсъди дузпа в интерес на Глазгоу Рейнджърс. Зад топката застана капитанът на отбора Джеймс Таверние, който се разписа за 2:1.

Футболистите на Селтик съумяха се добраха до точката след късен гол, маркиран в 88-ата минута. След центриране отдясно в пеналтерията на домакините, топката се озова в централния нападател Кього Фурухаши, който с изстрел от близка отдалеченост оформи крайния резултат 2:2

В класирането Селтик е водач с 55 точки, до момента в който Глазгоу Рейнджърс е втори с 46 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР