Отборите на ФК ЦСКА 1948 и Пирин се изправят един

...
Отборите на ФК ЦСКА 1948 и Пирин се изправят един
Коментари Харесай

Предстои здрава битка на дъното между ФК ЦСКА 1948 и Пирин

Отборите на ФК ЦСКА 1948 и Пирин се изправят един против различен в дуел от междинния 17-ти кръг на efbet Лига. Мачът започва в 12:45 часа, а трите точки са от витално значение и за двете селекции, които се борят със зъби и нокти за своето оставане в елита.

ФК ЦСКА 1948 стартира да демонстрира първи проблясъци на излизане от рецесията. Тимът записа впечатляващ триумф с 2:0 над първенеца Лудогорец, само че в идващия кръг ентусиазмът на " алените " бе обуздан от Локомотив (София), като мачът посред им приключи 2:2. Сега Николай Киров е сложил задача пред футболистите си да запишат три победи в оставащите три мача преди зимната пауза, а за задачата първо би трябвало да се оправят с Пирин през днешния ден.
 Фийни впечатлен от ФК ЦСКА 1948
Фийни впечатлен от ФК ЦСКА 1948

Похвали тима

" Орлетата " обаче още помнят първия мач сред двата отбора в Благоевград, който те завоюваха с многозначителното 4:1.

Треньорът на домакините Николай Киров не може да разчита на двама значими играчи. Крум Стоянов е контузен, а Галин Иванов е осъден. В състава на Пирин ще отсъства контузеният Орлин Старокин.
 Добрин Гьонов разкри какъв брой е годишният бюджет на ФК ЦСКА 1948
Добрин Гьонов разкри какъв брой е годишният бюджет на ФК ЦСКА 1948

Служителите в клуба били 90 на брой

Очакванията за много забавен мач идват от обстоятелството, че ФК ЦСКА 1948 и Пирин са тимовете, на чиито мачове падат най-вече голове от началото на сезона. " Червените " вкараха попадение във всеки от досегашните си домашен мачове. " Орлетата " пък са тимът с най-лоша отбрана, като са с 30 позволени гола, като са получили попадение във вратата си във всеки от досегашните си дуели.

Главен арбитър на срещата е Георги Гинчев, с помощници Илиян Капарашев и Милен Арабаджиев. С ВАР ще се занимават Волен Чинков и Красимир Миланов. Делегат на БФС е Неделчо Михайлов, а работата на реферите зорко ще следи Йордан Иванов.
 Собственик на британски клуб договаря за акциите на Пирин
Собственик на британски клуб договаря за акциите на Пирин

Ето кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР