Отборите на Еспаньол и Атлетико (Мадрид) сътвориха истинска драма в

...
Отборите на Еспаньол и Атлетико (Мадрид) сътвориха истинска драма в
Коментари Харесай

Шампионите оцеляха в каталунската столица след много драма и победен гол в 99-ата минута

Отборите на Еспаньол и Атлетико (Мадрид) сътвориха същинска драма в ранния мач от неделната стратегия на Ла Лига. " Рохибланкос " срещнаха прекомерно доста компликации в каталунската столица и взеха три точки от завърналите се през този сезон в елита " папагалчета " след поврат (1:2).

Това е второ победа за селекцията на Чоло Симеоне, която преди паузата за национални тимове направи трагично 2:2 с Виляреал.
 Реал (Мадрид) се завръща на
Реал (Мадрид) се завръща на " Сантиаго Бернабеу "

Радостна новина за " кралете "

Двубоят през днешния ден беляза и повторния дебют за клуба на Антоан Гризман, стартирал в офанзива дружно с Луис Суарес.
 Снимка 546142
Източник:

Срещата стартира с замяна на рискови положения пред двете порти. Домакините бяха обезверени от положителните намеси на Ян Облак след удари на Ембарба. Антоан Гризман пък шутира наоколо до лявата греда на " синьо-белите ".

Пети минути преди паузата резултатът бе открит от юношата на Реал (Мадрид) - Раул де Томас. РДТ бе най-съобразителен при корнер и с глава покори " дюшекчиите ".

В 53-ата, на първо четене, паритетът бе възобновен след гол на Тома Лемар. Ситуацията се прегледа с ВАР и стана ясно, че по време на офанзивата е имало засада.
 Снимка 546141
Източник:

11 минути преди края, Атлети постави основите на своя успех с изравнително попадение. Яни Караско подсети за най-хубавите си години с извънреден пробив, който не остави късмет за реакция на ветерана Диего Лопес.

В 90-ата минута реферът Мунуреа вбеси домакините с даването на 10 минути продължение. В деветата от него Тома Лемар донесе изстрадания триумф за " рохибланкос ". Отново огромна част от работата свърши Караско, който отново проби всред защитата на Еспаньол, с цел да продължи към френския национал. Той пък подлуди гостуващите почитатели с съвършен изстрел в десния ъгъл на каталунците.
 Райо Валекано публично показа Фалкао
Райо Валекано публично показа Фалкао

Договорът на нападателя е до края на сезона

В идващия кръг първият Атлети приема Атлетики (Билбао), до момента в който 13-ият Еспаньол гостува на Бетис.

ЕСПАНЬОЛ - АТЛЕТИКО (МАДРИД) 1:2

1:0 Раул де Томас (40 " ), 1:1 Караско (79 " ), 1:2 Лемар (90+9`)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР