Отборите на червените и златните се разделиха с още един

...
Отборите на червените и златните се разделиха с още един
Коментари Харесай

Камелия Воче и Вероника напуснаха Hell’s Kitchen

Отборите на алените и златните се разделиха с още един участник в последния епизод на Hell’s Kitchen. Маникюристката Вероника Срацимирова напусна кулинарната конкуренция след едва показване в няколко резервации в Кухнята на Ада. Шоуто напусна и една от най-опитните звезди в третия тим. Камелия Воче се препъна пред елементарно предизвикателство, което ѝ коства присъединяване в шоуто.

Участниците от двата тима готвиха в град Априлци в сърцето на Балкана, където ги чакаха над 20 хиляди почитатели. Те бяха там за Празника на сланината и греяната ракия. Готвачите трябваше да подготвят най-хубавата греяна ракия, а с блестящото си показване Васил даде преднина на сините, които по-късно завоюваха в готварското предизвикателство и се отдадоха на заслужена отмора.
 
 Вероника

Загубилите се изправиха в нов конфликт с амбициозния тим на звездите. Последва занимателна и оспорвана игра с балони с хелий, в която алените сграбчиха успеха. Това докара до нова елиминация при известните участници и Камелия Воче напусна шоуто. Тя не съумя да се оправи със задачата да подготви съвършения омлет. Напускането ѝ разстрои поп-фолк дивата Роксана, която избухна в сълзи, обвинявайки себе си за загубата на златните.

Въпреки приповдигнатото въодушевление на началник Ангелов, сини и червени не съумяха да оправдаят неговото доверие и смъкнаха усмивката от лицето му. Поредицата от неточности докара до 4 номинирани за изпъждане. Шоуто напусна Вероника, а оранжеви престилки и последно предизвестие получиха Мартин от алените и Виктор и Васил от сините.

Гледай идващия епизод на Hell’s Kitchen България във вторник от 20:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР