Отборите на Белгия и Англия изиграха не особено вълнуващ последен

...
Отборите на Белгия и Англия изиграха не особено вълнуващ последен
Коментари Харесай

Белгия продължава напред с пълен актив, вижте всички 1/8-финали

Отборите на Белгия и Англия изиграха не изключително трогателен финален мач от група G на международното състезание, в който единствената конспирация беше кой от двата към този момент обезпечили си присъединяване в осминафиналите отбора ще приключи първи.
 Белгия отнесе Тунис и поглежда към 1/8-финалите на Мондиала
В последна сметка " алените дяволи " се постановиха с 1:0 против запасите на островитяните и финишираха с цялостен актив от 9 точки, до момента в който Англия остана на втората позиция с 6. 

Единственото попадение на стадиона в Калининград падна през второто полувреме и бе дело на Аднан Янузай. Бившият състезател на Манчестър Юнайтед се разписа с извънредно хубав гол в 51-ата минута. Последва доста комична обстановка с нападателя на Белгия Миши Батшуаи, който сграбчи топката от мрежата и се опита да я изрита мощно още веднъж вътре за резултат.

За злощастие тя срещна страничната греда и рикошира в главата му, като той едвам не се самоконтузи. До края англичаните имаха хубава опция да изравнят в 66-ата минута, когато Маркъс Рашфорд беше изведен от Джейми Варди, само че ударът му беше отклонен от вратаря Тибо Куртоа. В другия мач от групата Тунис записа първа победа на Мондиала, надделявайки с 2:1 над Панама.

Така след изиграването на всички дуели от груповата фаза станаха ясни и 16-те тима, които ще продължат към осминафиналите, както и разпределението по двойки.

Ето и всички 1/8-финали:

30 юни, събота
17.00 часа Франция – Аржентина
21.00 часа Уругвай – Португалия
1 юли, неделя
17.00 часа Испания – Русия
21.00 часа Хърватия – Дания
2 юли, понеделник
17.00 часа Бразилия – Мексико
21.00 часа Белгия – Япония
3 юли, вторник
17.00 часа Швеция – Швейцария
21.00 часа Колумбия – Англия
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР