Отборите на Аталанта и Манчестър Сити се изправят в четвърти

...
Отборите на Аталанта и Манчестър Сити се изправят в четвърти
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Аталанта - Манчестър Сити, шок за гостите

Отборите на Аталанта и Манчестър Сити се изправят в четвърти дуел от група C на Шампионската лига. Срещата се играе при резултат 0:1.

Тук може да наблюдавате и всички най-интересни положения в срещата:

49-та минута: Гол за Аталанта! Алехандро Гомес получи прекрасен извеждащ на фланга и не се поколеба да центрира мигновенно към точката на дузпата. Там от втора позиция навлезе Марио Пашалич, който разстреля Едерсон от броени метри.

Край на първото полувреме! Сити водят с гол на Рахийм Стърлинг.

42-а минута: Пропуск от бялата точка за гостите! Съдията отсъди дузпа за игра с ръка на Йосип Иличич в наказателното поле. Зад кълбото застана Габриел Жезус, само че ударът му беше както слаб, по този начин и неакуратен и дори не принуди Пиерлуиджи Голини да се намесва.

34-та минута: Марез беше покрай ново попадение! Де Бройне изведе Габриел Жезус добре, който отигра с едно допиране към алжиреца. Той преодоля двама играчи и стреля, само че Голини избави решително.

30-минута: Нов късмет за Стърлинг! Де Бройне е изведен зад тила на отбраната на Аталанта и съумя да върне топката на точката на дузпата, където британския нападател нахлуваше от задна позиция, само че в последния миг ударът му беше блокиран, с цел да излезе в ъглов удар.

26-та минута: Положение за "гражданите "! Марез открадна топката покрай вратата на италианците и плъзна отличен пас на задната греда, където обаче Бернардо Силва не съумя да протегне крайник, с цел да означи на празна врата.

10-а минута: Нов късмет за Сити! Габриел Жезус беше изведен в кулоар, само че от дребен ъгъл не съумя да насочи добър удар. Все отново топката се върна при Стърлинг, кото не съумя да добави топката в опразнената мрежа след добра интервенция на бранител на Аталанта.

7-а минута: Гол за Сити! Играчите на Аталанта позволиха досадна неточност в личната си половина, след което Рахийм Стърлинг и Бернанрдо Силва размениха подавания, с цел да може първият да излезе единствено против Пиерлуиджи Голини и да открие резултата.

4-а минута: Първият късмет е за домакините! След постепенна офанзива топката стигна до краката на халф-бекът Кастанье, който се опита да откри Ханс Хатебур на задната греда, само че ударът му попадна малко настрана от вратата на Едерсон.

Аталанта - Манчестър Сити 0:1

Ето и съставите на двата отбора:

Манчестър Сити: Едерсон, Менди, Отаменди, Фернандиньо, Кансело, Де Бройне, Гюндоган, Бернардо Силва, Стърлинг, Жезус, Марез;

Аталанта: Голини, Толой, Паломино, Джимшити, Мартен Де Роон, Фройлер, Кастанье, Пашалич, Алехандро Гомес, Йосип Иличич;

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР