Отборите на Апоел Беер Шева и Левски направиха равенство 0:0

...
Отборите на Апоел Беер Шева и Левски направиха равенство 0:0
Коментари Харесай

Левски и Апоел не си вкараха в Израел и оставиха всичко за реванша в София

Отборите на Апоел Беер Шева и Левски направиха тъждество 0:0 в първия мач между тях от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. На стадион " Търнър " в израелския град, пред погледа на Майкъл Чорни, Тодор Батков, Емил Велев, Наско Сиракова и Даниел Боримиров " сините " стояха по-добре на терена и владееха повече топката, само че по този начин и не съумяха да материализират преимуществото си.


През първото полувреме Левски имаше два отлични шанса да поведе в резултата, само че те бяха пропуснати от Рикардиньо и Уелтън, като ударът на първия бе отбит от бранител, а вторият стреля над вратата.

В средата на първата част Николай Костов бе заставен да размени Марин Петков, който получи травма след противен случай. След почивката и третият бразилец в офанзивата на " сините ", Роналдо, бе покрай гола, само че ударът му с глава от добра позиция бе отразен от вратаря на Апоел Офир Марсиано.

В добавеното време резервата Ивелин Попов можеше да донесе триумфа на своите, само че далечният му изстрел срещна напречната греда след рикошет. В последна сметка до голове не се стигна и срещата приключи при нулево тъждество, което значи, че всичко ще се реши на реванша в София идната седмица.

Вторият мач ще се играе в четвъртък, 17 август, от 20:00 часа на стадион " Георги Аспарухов ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР