Отборът VENTURI Formula E иAcronis, световен лидер в киберзащитата, обявиха

...
Отборът VENTURI Formula E иAcronis, световен лидер в киберзащитата, обявиха
Коментари Харесай

Отборът на VENTURI Formula E избра Acronis за свой киберзащитник


Отборът VENTURI Formula E и Acronis, международен водач в киберзащитата, оповестиха подписването на многогодишно софтуерно партньорство. Съгласно съглашението, Acronis ще стане формален сътрудник на тима VENTURI Formula-E, предоставяйки новаторски решения за киберзащита, с цел да усъвършенства сигурността и гъвкавостта на данните и да сътвори по-ефиктивен работен развой.

Като най-бързо разрастващия се в света моторен спорт, шампионатът FIA ABB Формула E обезпечава съвършена основа за доказване на новаторски и фокусирани в бъдещето технологии.

Чрез новото партньорство тимът VENTURI Formula-E ще се възползва от цялостния набор от услуги по киберзащита на Acronis, включващи най-модерна хибрида облачна архитектура, възобновяване на данни след злополучие, синхронизиране и шерване на файлове, блокчейнт идентификация и услуги по електронен автограф, анти-малуер отбрана – всяко от които може да се ръководи от единична, интуитивна подпора.

Отборът VENTURI Formula-E генерира до 20GB данни на всяко свое съревнование. Като част от новото партньорство с Acronis, всички тези, както и други данни на тима ще бъдат изцяло предпазени от съвременни кибер закани, оставайки елементарно налични от всички точки на света. Резултатът ще помогне да се усъвършенства скоростта, ефиктивността и сигурността на интервенциите.

Acronis ще употребява най-модерните благоприятни условия на изкуствения разсъдък, с цел да помогне за по-точното прогнозиране на качествата на спортния тим и да усили коефициента на справяне с непредвидени събития в неповторимата, мощно рискова спортна среда на Formula E.

Acronis поддържа и голям брой спортни клубове и висши тимове по моторен спорт.

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР