Отборът по стрелба на СК „Спартак-Враца‘‘ при ОД на МВР

...
Отборът по стрелба на СК „Спартак-Враца‘‘ при ОД на МВР
Коментари Харесай

Стрелците от СК Спартак-Враца спечелиха трето място на турнир в Бургас /снимки/

Отборът по пукотевица на Семеен кодекс „ Спартак-Враца‘‘ при ОД на Министерство на вътрешните работи взе присъединяване в Републикански шампионата „ Освобождение‘‘, който се организира от 27.02. до 1.03.2019 година в Бургас. В него взеха присъединяване 21 тима и общо 113 участници.
Врачанските стрелци затвърждават мястото си измежду най-хубавите в полицейската пукотевица с револвер. Мъжкия тим в състав: Ивайло Флоров, Николай Милушев и Илиян Георгиев, влезе в призовото класиране на шесто място. На тази позиция остана и женския тим в състав: Катя Василева и Марина Тодорова.
В комплексното отборно класиране врачани завоюваха плакета за трето място.
В самостоятелната конкуренция този път врачани не се отличиха заради неналичието на състезателен шанс.
Републиканския шампионат по пукотевица „ Освобождение “ се организира за осми път в Бургас и се провежда от Спортната асоциация на Министерство на вътрешните работи и ОДМВР-Бургас в чест на националния празник на страната 3- ти март.
На нашите стрелци следва присъединяване в шампионата „ Величко Величков “ в Плевен при започване на април, а женския тим ще вземе присъединяване в шампионата „ 8-ми март “ на 5 и 6 март в София, който е проведен от НСО, Главна Дирекция „ Национална полиция “ и Министерство на защитата. За присъединяване са поканени състезатели – дами от структурите за сигурността в страната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР