Отборът на Ювентус стана последния полуфиналист в турнира за Купата

...
Отборът на Ювентус стана последния полуфиналист в турнира за Купата
Коментари Харесай

Ювентус надви Лацио и грабна последното място в полуфиналите на Купата на Италия

Отборът на Ювентус стана последния полуфиналист в шампионата за Купата на Италия, откакто надигра с минималното 1:0 вкъщи състава на Лацио.

Срещата в Торино мина равностойно, само че несъмнено домакините бяха тези, които сътвориха по-интересните обстановки.

В последна сметка единственото попадение падна в края на първата част, когато Филип Костич центрира в наказателното поле, а там Бремер изпревари стража на гостите Матиа Перин и с глава прати топката във вратата на Лацио за 1:0.

През второто полувреме обстановката на терена не се промени, като " бианконерите " имаха по-опасните положения, до момента в който всичко, до което стигнаха гостите от Рим бяха два далечни изстрела на Адам Марушич и Фелипе Андерсон.

С триумфа Ювентус си уреди среща в полуфиналите на конкуренцията с настоящия притежател на Купата на Италия, като и двата конфликта ще се изиграят през месец април. " Старата госпожа " има да търси реванш от " нерадзурите ", откакто през предишния сезон загуби от тях в огромния край в шампионата с 2:4 след продължения.

В другия полуфинал през този сезон пък един против различен ще се изправят тимовете на Фиорентина и изненадата в шампионата досега Кремонезе, който към този момент в профил отборите на Наполи и Рома.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР