Отборът на Ювентус постигна важна победа с 2:0 над Удинезе

...
Отборът на Ювентус постигна важна победа с 2:0 над Удинезе
Коментари Харесай

Ювентус изкова ценен успех над Удинезе

Отборът на Ювентус реализира значима победа с 2:0 над Удинезе в мач от 22-ия кръг на Серия А. Така „ бианконерите” се завърнаха на победния път след тежкото проваляне в шампионата за Суперкупата на Италия от Интер преди няколко дни.

Головете за триумфа на „ остарялата госпожа” вкараха Пауло Дибала през първата част и Уестън МакКени през второто полувреме.

Отборът на домакините бе надалеч по-настоятелния в мача, макар че чистите положения пред вратата на гостите не бяха в обилие. През първата част отборът на Алегри диктуваше събитията на терена, само че съумя да насочи едвам един прецизен удар във вратата, който обаче се оказа гол.

Мойс Кийн откри Дибала фронтално против вратата, а за аржентинеца не представляваше компликация да се разпише.

През второто полувреме обстановката на терена не се промени изключително и домакините бяха тимът, който се опитваше да гради рискови офанзиви в предни позиции. Всичко в срещата бе решено в 79-ата минута, когато МакКени осъществя за 2:0 след пас на Ди Шилио.

В заключителните минути Удинезе съумя да стигне до две положителни положения пред вратата на Ювентус, само че шансът не бе на страната на гостите.

В последна сметка Юве добави нови три точки към актива си, само че остава на пета позиция във краткотрайното класиране. „ Старата госпожа” има еднакъв брой точки с четвърти Аталанта, който обаче има и два мача по-малко. Удинезе е 14-ти във краткотрайното класиране със единствено 20 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР