Отборът на Ювентус подсигури първото си място в група D

...
Отборът на Ювентус подсигури първото си място в група D
Коментари Харесай

Прагматичен Ювентус си осигури първото място в група D

Отборът на Ювентус подсигури първото си място в група D на Шампионската лига. " Старата госпожа " изигра прагматичен дуел против Атлетико (Мадрид) и надделя испанския си конкурент с минималното 1:0.

В воин за домакините се трансформира Пауло Дибала, който секунди преди края на първата част осъществя фантастично попадение. Аржентинският маестро показва задоволително футболна смелост и вкара непосредствено от фаул, позициониран на съвсем нулев ъгъл по отношение на голлинията на " дюшекчиите ".
 Байер (Леверкузен) победи Локомотив (Москва) с 2:0 като посетител
Байер (Леверкузен) със стратегически триумф в Москва

Германците завоюваха като посетител с 2:0 над съветския отличник Локомотив

Триумфът за момчетата на Сари можеше да бъде и по-изразителен, само че гредата в 67-ата минута удари Федерика Бернардески, а пък Кристиано Роналдо нямаше опцията да накаже за следващ път една от обичаните си " жертви ".

Атлети по този начин и не впечатли с изявите си в Италия и до последно ще трепери за мястото си в елиминационната фаза. Това е по този начин, тъй като по-рано довечера Байер (Леверкузен) завоюва визитата си на Локомотив (Москва), и кръг преди края, към този момент е на единствено точка от Чоло Симеоне и компания.

В последния кръг Юве гостува на Байер (Леверкузен), до момента в който Атлетико е длъжен да завоюва против Локомотив (Москва) вкъщи на " Уанда Метрополитано ".
 Байерн (Мюнхен) разруши с 6:0 Цървена звезда в Шампионската лига
Байерн (Мюнхен) унижи Цървена звезда посред Белград, Левандовски вкара четири гола

Баварският исполин громи с 6:0

ЮВЕНТУС - АТЛЕТИКО (МАДРИД) 1:0

1:0 Пауло Дибала (45+2 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР