Отборът на Ювентус има за цел да завърши в Топ

...
Отборът на Ювентус има за цел да завърши в Топ
Коментари Харесай

Алегри: Основна цел пред Ювентус е място в топ 4

Отборът на Ювентус има за цел да приключи в Топ 4 на Серия А и рано да се приказва за упоритости за купа, сподели треньорът на отбора Масимилиано Алегри.

Ювентус направи обещаващ старт на сезона, като е е на второ място в класирането с 30 точки след 13 кръга и изостава единствено с две точки от водача Интер (Милано). " Бианконерите " могат да се изкачат краткотрайно и на върха, в случай че победят Монца в петък.

" Всички би трябвало да имаме упоритостта за нещо огромно, само че в този момент най-съществен е мачът с Монца ", сподели Алегри пред репортерите.

" Трябва постоянно да се оглеждаме зад нас и да запазим разликата с тимовете, които ни преследват ", добави той. " Шампионатът е маратон, не спринт ", счита експертът. " Да бъдем на две точки зад Интер е мотив за горделивост, само че към момента нищо не сме постигнали ", предизвести той.

Алегри разкри, че Данило и Алекс Сандро се подготвени да играят против Монца, до момента в който положението на Мануел Локатели ще стане ясно в последния миг.

Монца реализира две победи против Ювентус предишния сезон и Алегри похвали треньора на противника Рафаеле Паладино. " Няма да бъде елементарно в Монца и ние знаем това от предходната година. Те са единственият тим, който завоюва шест точки от нас, а ние не намерихме метод да им вкараме. Паладино се оправя доста добре. Той може да има отлична кариера ", приключи Алегри.
 Бъдещето на ас на Ювентус зависи от новия треньор на тима
Бъдещето на ас на Ювентус зависи от новия треньор на тима

Ето защо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР