Отборът на Вердер Бремен обяви своя втори трансфер през това

...
Отборът на Вердер Бремен обяви своя втори трансфер през това
Коментари Харесай

Вердер Бремен се подсили с Наби Кейта

Отборът на Вердер Бремен разгласи своя втори трансфер през това лято, привличайки гвинейският полузащитник Наби Кейта.

28-годишният Кейта идва в Бремен като свободен сътрудник, откакто прекара последните пет сезона с екипа на Ливърпул.

По време не престоя си на " Анфилд " той изигра общо 129 мача във всички шампионати, в които означи 11 гола и бе част от тима, който победи по един път във Висшата лига, ФА Къп, Купата на лигата, Шампионската лига, Суперкупата на УЕФА и Световното клубно състезание.

" Бях уверен за прехвърлянето от диалозите с виновните фактори във Вердер. Треньорът ми направи доста положително усещане и ми сподели, че мога да бъде потребен за тима. Клубът и философията ми подхождат. Това е вярна стъпка за мен ", съобщи Наби Кейта за формалния уебсайт на Вердер Бремен при новината за оповестяване на прехвърлянето му.

Пристигането на футболиста от Гвинея при " бременските музиканти " значи, че той ще си партнира в средата на терена с българския национал Илия Груев.

За самия Наби Кейта пък това е завръщане в Бундеслигата, където той към този момент се подвизаваше един път сред 2016-а и 2018-а година с екипа на Република България Лайпциг. В кариерата си полузащитникът е защитавал цветовете още на Ред Бул Залцбург, Истрес и Хороя.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР