Отборът на Урал допусна нова неприятна загуба в Премиер лигата

...
Отборът на Урал допусна нова неприятна загуба в Премиер лигата
Коментари Харесай

Нова неприятна загуба за Хичо и компания

Отборът на Урал позволи нова неприятна загуба в Премиер лигата на Русия. Възпитаниците на Димитрий Парфьонов паднаха с 1:3 вкъщи от състава на Криля Советов в среща от 6-ия кръг. Българският халф Николай Димитров стартира като титуляр за домакините, само че бе сменен в 63-ата минута от Юрий Бавин.

Криля Советов поведе през първата част с гол на Раду Гинсар в 28-ата минута. След това през второто полувреме гостите нанизаха още две попадения посредством Александър Соболев в 79-ата и Деян Радонич в 84-ата минута.

Состав #ФКУрал на матч #УралКрылья pic.twitter.com/CA1UW06EfE
— ФК Урал (@FCURAL) 17 август 2019 година
Почетното попадение за Урал бе дело на Андрей Панюков в добавеното време на срещата.

Домакините приключиха мача в понижен състав, откакто в 67-ата минута Роман Емелянов получи втори жълт и червен картон.

След тази загуба Урал заема 8-ото място в класирането със 7 точки в актива си. Криля Советов пък спря неприятната си серия от 4 следващи провали и се изкачи до 11-ата позиция с 6 точки.

В различен мач от кръга Краснодар победи с 2:0 ФК Тамбов като посетител и с актив от 13 точки заема 2-ото място в класирането. Новакът пък е на 14-ата позиция с 4 точки. Точни за триумфа на гостите бяха Вандерсон (2) и Данийл Уткин (78). Премиер Лига 6 кръг, събота 17 август  Урал 1:3краен резулат  Криля Советов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР