Отборът на ЦСКА започна своята подготовка за следващия сезон. "Червените"

...
Отборът на ЦСКА започна своята подготовка за следващия сезон. "Червените"
Коментари Харесай

ЦСКА стартира подготовка с куп младоци

Отборът на ЦСКА стартира своята подготовка за идващия сезон. "Червените " се събраха за първа подготовка под управлението на Саша Илич. На формалния си уебсайт отборът от Борисовата градина осведоми, че подготовка на Панчарево стартират няколко младоци, измежду които отдадените чартърен през предишния сезон Илия Шаламанов, Александър Бучков, Митко Митков, Марк-Емилио Папазов, Радослав Живков и Мартин Смоленски.

Ето какво написаха от ЦСКА на формалния си уебсайт:

С съвсем цялостен тим младоци стартира подготовката на ЦСКА под управлението на Саша Илич. На първото занятие през днешния ден сутринта се появиха преотстъпените през миналия сезон Илия Шаламанов, Александър Бучков, Митко Митков, Марк-Емилио Папазов, Радослав Живков и Мартин Смоленски. Освен тях, пред погледа на наставника ще упражняват левият бек Галин Минков и юношеските национали Алекс Божев и Росен Маринов. На линия беше и първото ново попълнение Станислав Шопов, който идва от нидерландския Хееренвеен.

От старта на подготовката отсъстваха футболистите в другите национални гарнитури, които след приключването на своите задължения, ще получат няколко дни спомагателна отмора. Става въпрос за армейските представители при „ трикольорите “ Георги Йомов и Иван Турицов, младежкия национал Йоан Бауренски, както и за легионерите Жорди Кайседо (Еквадор), Енес Махмутович (Люксембург) и Яник Вилдсхут (Суринам). По проект във вторник и сряда ще дебаркират и латиноамериканските състезатели Густаво Бусато, Маурисио Гарсез, Браян Морено и Жеферсон Телес.

Както към този момент бе обявено, в клуба кариерите си няма да продължат Ахмед Ахмедов и Греъм Кери. Договорът на бранителя Томас Лам също изтича и няма да бъде възобновен. Халфът Карло Мухар и неговия клуб Лех Познан пък са поискали позволение хърватинът предварително да бъде освободен и да стартира подготовка с различен тим, а Жуниор Нзила ще се прибере в Швейцария откакто изтече периода му на преотстъпване. След три сезона на "Армията " французинът Брадли Мазику също напуща, като е отказал всички сензитивно повишени финансови оферти за нов договор, най-много с претекста, че желае да смени ситуацията.

Клубът благодари на всички тях за себераздаването и професионализма с алената фланелка и им пожелава триумф и шанс в новите футболни провокации!

В новосформирания щаб на Илич, с изключение на неговите четирима сънародници, ще влезе и Стоян Колев, който ще продължи работата си с вратарите, до момента в който на останалите български помощници на Алън Пардю ще бъде препоръчана работа в Академията на клуба.

Както към този момент беше оповестено, до 15-ти юни тимът ще се приготвя при домашни условия на своята база с една планувана контрола, след което ще изкара двуседмичен лагер в Австрия. Там са планувани 5 стойностни инспекции - с Гройтер Фюрт, австрийски отбор, локалния отличник Ред Бул Залцбург, румънския Сепси и унгарския първенец Ференцварош.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР