Отборът на ЦСКА се класира за втория квалификационен кръг в

...
Отборът на ЦСКА се класира за втория квалификационен кръг в
Коментари Харесай

ЦСКА продължава напред в Европа след дузпи

Отборът на ЦСКА се класира за втория квалификационен кръг в Лига Европа, откакто в профил латвийския Рига след осъществяване на дузпи като посетител. И двата отбора приключиха срещата с 10 души след червени картони надлежно за Тиаго Родригес (74‘) от ЦСКА и Панич (109‘) от Рига.
 ВИП-подкрепа за ЦСКА в Рига
Двубоят на стадион " Сконто " приключи с триумф 1:0 за домакините, колкото приключи и дуелът в София в интерес на " армейците ". 

Домакините откриха резултата в края на първото полувреме след гол на Антонийс Черномордис. Централният защитник на латвийския отбор се разписа с глава в 44-ата минута, засичайки центриране от корнер. В 59-ата минута българският отбор стигна до гол посредством Тиаго Родригес, който вкара с мощен шут от далечна отдалеченост, само че попадението бе анулирано от основния съдия, който видя нарушаване на Кирил Десподов при паса му към Родригес.

" Червените " можеха да решат мача още в постоянното време, когато Кирил Десподов пропусна дузпа в 88-ата минута. Именно 21-годишният нападател извърши последната дузпа за ЦСКА и по този начин се реваншира за пропуща си. Футболистите на ЦСКА не сбъркаха нито един път при дузпите, а в идващия кръг техен противник ще бъде австрийския Адмира Вакер.

" Бях сигурен, че ще вкарам. Бях доста убеден в себе си. Рига ни затрудни много. Знаехме по какъв начин ще играят. Вкараха ни от една обстановка.

Определено ни липсваше централен нападател, само че трябваше да се оправим и без човек като Фернандо Каранга ", сподели Десподов след мача, който не пропусна да се извини и да благодари на почитателите за изключителната поддръжка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР