Отборът на ЦСКА разгроми Етър с 3:0 в двубой от

...
Отборът на ЦСКА разгроми Етър с 3:0 в двубой от
Коментари Харесай

ЦСКА се изравни с Левски и диша във врата на лидера от Разград

 Кучето: Време е ЦСКА да реализира една изразителна победа
Отборът на ЦСКА разгроми Етър с 3:0 в дуел от 12-ия кръг на Първа лига и се изравни в класирането с Левски. Двата отбора имат по 28 точки и разделят второто място, до момента в който на върха е първенецът Лудогорец с 29.

Попаденията за " алените " означиха Божидар Чорбаджийски (28), Жоржиньо (49) и влезлият като запаса Кирил Десподов (84).

Представянето на " алените " задоволи почитателите, които бяха изпълнили трибуните на " Българска войска " за дуела, който беше доста специфичен за ЦСКА, защото беше първа домакинска среща след заплащането на 8-те милиона лв. за активите на банкрутиралото сдружение.

Етър стартира добре мача и стоеше равностойно на домакините до гола на Чорбаджийски. Защитникът се разписа след осъществяване на корнер, като надскочи бранителите на Етър и означи дебютното си попадение за сезона. Резултатът се резервира до края на полувремето, а малко след подновяването на играта " алените " стигнаха до втори гол посредством Жоржиньо.

След осъществяване на директен свободен удар бранителите на Етър почистиха топката, само че тя попадна в краката на Жоржиньо, който без съмнение я прати в левия ъгъл на вратата. Малко по-късно Мауридес пропусна, като стреля над вратата. В самия завършек на срещата влезлият като запаса Десподов оформи крайния резултат след асистенция на Евандро. В идващия кръг на ЦСКА следва посещение на Берое, до момента в който Етър приема Славия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР