Отборът на ЦСКА надигра с 2:1 състава на Пирин Благоевград

...
Отборът на ЦСКА надигра с 2:1 състава на Пирин Благоевград
Коментари Харесай

ЦСКА победи Пирин Благоевград в последната контрола преди рестарта на Първа лига

Отборът на ЦСКА надигра с 2:1 състава на Пирин Благоевград в последна инспекция и за двата отбора преди рестарта на Първа лига идната седмица.

Срещата се изигра на заснежения терен на стадион " Българска войска ", а преди първия сигнал " алените " показаха и публично тима, на който ще разчитат по време на пролетния дял от шампионата, в който " армейците " ще се опитат да донесат първа купа на своите почитатели от сезон 2007/08 насам.

В дуела против Пирин Благоевград футболистите на Саша Илич преобладаваха и закономерно стигнаха до откриващия гол в 35-та минута посредством Брадли де Нойер, който се разписа при добавка след изстрел на Станислав Шопов.

В 65-та минута пък Дюкенс Назон удвои преднина на ЦСКА след самостоятелна акция.

Малко преди края на постоянното време Владимир Медвед върна един гол за отбора на Пирин и по този начин фиксира крайния резултат.

Така, и двата отбора към този момент гледат към своите първи дуели от пролетния полусезон в Първа лига, като ЦСКА ще гостува на Берое на 12 февруари (неделя) от 14.15 часа, до момента в който " орлетата " още веднъж ще пътуват до София за среща със Славия на 13 февруари (понеделник) от 17.00 часа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР