Отборът на ЦСКА 1948 постигна равенство 2:2 при домакинството си

...
Отборът на ЦСКА 1948 постигна равенство 2:2 при домакинството си
Коментари Харесай

Голов екшън: ЦСКА 1948 спря серията на Лудогорец

Отборът на ЦСКА 1948 реализира тъждество 2:2 при семейството си на първенеца Лудогорец в дуел от третия кръг на Първа лига, съобщи Българска национална телевизия.

„ Орлите “ поведоха надълбоко в добавеното време на първата част, когато двойно подаване сред Каули Оливейра и Алекс Сантана изведе футболистът с №95 на гърба си в наказателното поле на домакините, а Каули стреля сред трима бранителя в „ алено “ и топката се отби в горната греда на вратата, след което посети мрежата зад стража Даниел Наумов.

ЦСКА 1948 изравни резултата в 72-ата минута. Александър Колев стреля от директен свободен удар от границата на наказателното поле на Лудогорец, вратарят Симон Слуга неубедително мазета топката и тя попадна в краката на Георги Русе, който стреля в десния непряк дирек, отбитата топка стигна до Ивайло Чочев и националът се разписа в долния ляв ъгъл.

Само три минути откакто съставът на Любослав Пенев възвърне равенството, „ армейците “ реализираха цялостен поврат. Бърза контраофанзива отдясно разреши на Ангел Лясков да центрира остро диагонално в пеналтерията на „ орлите “, където Георги Русев преодоля Антон Недялков и Оливие Вердон и с удар по земя изведе ЦСКА 1948 напред в резултата.

В 80-ата минута Бърнард Текпетей опитва шанса си с удар от над 20 метра, като топката се озова в долния десен ъгъл на Нумов.

В класирането ЦСКА 1948 събра актив от 5 точки и се изкачи на третото място, до момента в който Лудогорец е водач със 7 пункта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР