Отборът на ЦСКА 1948 постигна първата си победа по време

...
Отборът на ЦСКА 1948 постигна първата си победа по време
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 победи румънския Сепси в Словения

Отборът на ЦСКА 1948 реализира първата си победа по време на подготвителния лагер в Словения, откакто надделя румънския Сепси с 3:1. Атанас Рибарски направи 4 промени в стартовия си състав по отношение на равенството 1:1 против Марибор, по една във всяка линия на терена. Даниел Наумов започва от първата минута на вратата на ЦСКА, Ерденис Гурища, Неделко Пишчевич и Георги Русев също започнаха от началото.


Още в 4 " минута румънците доближиха до добра обстановка. Йон Джордже се оказа непокрит в наказателното поле, само че ударът му с глава беше неакуратен. Четири минути по-късно Георги Русев прати една топка в пеналтерията на румънците, само че Валентин Йосков не съумя да доближи до нея. В 18 " минута ЦСКА 1948 получи правото да извърши дузпа откакто Русев смъкна една висока топка за Йосков, който беше препънат в наказателното поле на румънците. Зад топката застана Георги Русев, който прати румънския пазач в противоположния ъгъл и осъществя за 1:0. Във втори следващ дуел Армейците се разписват от дузпа.

В ответната офанзива Мариус Стефанеску получи пас в наказателното поле, който опита да трансферира доста технично Даниел Наумов, само че осъществяването му беше неопределено. Постепенно българския клуб взе самодейността като в 27 " минута Бирсент Карагарен стреля от отдалеченост, само че вратаря на Сепси се оправи, а по-късно Гурища центрира подло и топката летеше към сглобката на румънската врата, само че Ничули реагира и мазета. Две минути по-късно Емил Ценов насочи удар, само че той беше неакуратен.

В 34-та минута беше анулиран гол на Сепси откакто Космин Матей си оказа помощ с ръка при опита да овладее топката. Четири минути преди края на полувремето ЦСКА се възползва от неточност в изнасянето на топката от Сепси, Карагарен напредна и с прекрасен удар осъществя за 2:0. За него това е втори гол по време на летния лагер в Словения. Бирсент Карагарен се регистрира и с асистенция в края на полувремето откакто откри Неделко Пишчевич в наказателното поле на противника, а сръбският играч означи първия си гол с екипа на ЦСКА.

Час след началото на дуела Шафранко се озова очи в очи с Генадий Ганев, само че не съумя да откри очертанията на вратата. В 72 " минута голмайсторът на Сепси Марио Рондон се възползва от положително центриране и върна 1 гол за своя отбор. До края на срещата Ганев направи 2 хубави спасявания, а темпото на игра поспадна. За ЦСКА това е втора контрола по време на подготвителния лагер в Словения. Срещу Марибор Армейците приключиха при тъждество 1:1. За алените предстоят контролни срещи с Динамо Загреб, Панатинайкос и Арис. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР