Отборът на Троа завърши наравно с Лориен 2:2 в мач

...
Отборът на Троа завърши наравно с Лориен 2:2 в мач
Коментари Харесай

Троа спря Лориен за второто място във Франция, Брест се измъкна от дъното

Отборът на Троа приключи наедно с Лориен 2:2 в мач от френската Лига 1. Така домакините не разрешиха на противника си да се изкачи на второто място в класирането, което щеше да стане при победа.Троа даже бе по-близо до триумфа, като на два пъти повежда в резултата. Домакините излязоха напред посредством автогол на Жулиен Лапорт, само че Лориен изравни посредством Стефан Диара. Рони Лопес още веднъж изведе Троа напред, а десен минути преди края на постоянното време бретонците стигнаха до точката посредством попадение на Кентен Боасгар. 

Брест се измъкна от последното място в класирането, като се наложи над Клермон с 3:1 като посетител. Ромен Дел Кастийо, Франк Онора и Жереми Льо Дуарон дадоха преднина от 3 гола за Брест, преди Жим Алевина да вкара почетно попадение за домакините. Брест към този момент е 18-и, като изпревари в подреждането Анже и Аячо. 

Реймс надигра Оксер с 2:1 вкъщи. Фоларин Балогун откри резултата за домакините, само че Мбайе Нианг изравни за Оксер. Победата пристигна с гол на японеца Джуния Ито в 87-ата минута. 

Тулуза бе покрай триумф против Страсбург, само че двата тима приключиха 2:2. Антони Руол даде задатъка на Тулуза, а Брехт Дейегере удвои преднината. Страсбург върна едно попадение посредством Лебо Мотиба и съумя да изравни в края с помощта на Кевин Гамейро, откакто Расмус Николайсен от домакините бе изпъден от терена.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР