Отборът на Тотнъм ще се опита да изиграе отложената среща

...
Отборът на Тотнъм ще се опита да изиграе отложената среща
Коментари Харесай

Все още съществува вариант Тотнъм и Рен да изиграят отменения мач от ЛК

Отборът на Тотнъм ще се опита да изиграе отсрочената среща с Рен от последния кръг на груповата фаза на шампионата Лига на конференциите. Както е известно, лондончани бяха ударени тежко от COVID-19 и взеха решение да не явят за но.

Миналата седмица УЕФА публично анулира дуела и заяви, че крайният резултат от тази среща ще се дефинира на заседание на Контролната, етична и дисциплинарна комисия.

„ Шпорите “ са изправени пред служебна загуба 0:3 поради невъзможността да се явят за мача. Сега „ Sun “ написа, че Контролната, етична и дисциплинарна комисия може да реши да промени разпоредбите, с цел да разреши мачът да се играе след крайния период, който е 31 декември.

По време на пандемията същата тази комисия присъди победи с 3:0 на клубовете, чиито съперници не съумяха да излязат за мачовете заради инфектирани футболисти и хора от личния състав с COVID-19, а спортният трибунал удостовери това решение.

EXCLUSIVE: Tottenham could get Conference League reprieve as Uefa backtrack on fixture cut-off
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Но съществува вид, при който, в случай че бъде потвърдено, че от Рен също не са били задоволително настоятелни в опитите си да намерят друга дата за мача, тогава от УЕФА биха могли да санкционират французите, вместо англичаните.

Комисията може също да направи изключение от крайния период 31 декември, с цел да разреши мачът от група „ G “ да се играе през новата година преди шампионатът да се възобнови през февруари. Допълнително затруднение е обаче, че във Франция има пауза, която е от 22 декември до 7 януари.

Всяко решение би засегнело и нидерландск Витес Арнем, който за момента е втори в групата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР