Отборът на Торино стартира с успех над Сасуоло сезона в

...
Отборът на Торино стартира с успех над Сасуоло сезона в
Коментари Харесай

Дубъл на Дзадза носи успех на Торино срещу Сасуоло

Отборът на Торино започва с триумф над Сасуоло сезона в Серия А. " Биковете " завоюваха семейството от първия кръг с 2:1. И двете попадения за триумфа означи Симоне Дзадза. Той първо откри резултата в 14-ата минута с глава, а в 55-ата дефинитивно довърши гостите с куриозно попадение, което беше записано на негово име.

Андреа Белоти насочи изстрел от границата на наказателното поле, топката рикошира в крайници на Дзадза и траекторията й обърка вратаря на гостите, който не съумя да реагира. Само пет минути по-рано гол на Торино беше анулиран поради състояние на засада.

Гостите нямаха желание да се предават и по този начин се стигна до 69-ата минута, когато Франческо Капуто понижи, откакто се оказа най-съобразителен при една отбита от гредата топка след удар на Бога.

В заключителните минути пред влезлият като запаса за Сасуоло Распадори се откриха две благоприятни условия за гол, само че вратарят на " биковете " Салваторе Сиригу избави трите точки за отбора си.

Така Торино остана непобеден от Сасуола в 10 от общо 12 срещи в Серия. Последният триумф на " неровердите " над Торино е от април 2016 година, когато треньор им беше Еузебио ди Франческо.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Серия А 1 кръг, неделя 25 август  Торино 2:1краен резулат  Сасуоло
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР