Отборът на Торино победи Верона с 1:0 като гост в

...
Отборът на Торино победи Верона с 1:0 като гост в
Коментари Харесай

Торино засили Верона към Серия Б

Отборът на Торино победи Верона с 1:0 като посетител в дуел от 35-ия кръг на шампионата на Италия по футбол. С триумфа Торино събра 49 точки в актива си и се изкачи на осмо място във краткотрайното класиране.

Верона, чийто отбор се бори за оставане в Серия А, позволи втора загуба в последните си три мача и заема 17-а позиция с 30 точки, в действителна заплаха да изпадне в Серия В в края на сезона.

Хърватският полузащитник на гостите Никола Влашич даде преднина на Торино в 29-ата минута на мача, пращайки топката в горния десен ъгъл на вратата на Верона.

Домакините пропуснаха няколко благоприятни условия да изравнят след почивката, като в 57-ата Дарко Лазович удари греда отблизо разстояние, а десетина минути по-късно Хуан Давид Кабал получи комфортен пас и стреля, само че Ваня Милинкович-Савич реагира в точния момент и избави вратата си.

Пак Лазович приключи нова офанзива на Верона в 80-ата минута, само че още веднъж Милинкович-Савич се прояви със ужасно избавяне, а три минути по-късно сътрудника му на вратата на домакините Лоренцо Мантипо се намеси сполучливо при удар на Пиетро Пелегри за Торино и резултатът остана 1:0 в интерес на гостите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР