Отборът на Торино обърна Бреша у дома от 0:1 до

...
Отборът на Торино обърна Бреша у дома от 0:1 до
Коментари Харесай

Торино обърна Бреша

Отборът на Торино обърна Бреша вкъщи от 0:1 до 3:1 в дуел от 31-ия кръг на Серия А. С успеха " биковете " събраха 34 точки и заемат 14-ата позиция във краткотрайното класиране, до момента в който Брешае предпоследен, 19-и, с актив от 19.

Резултатът беше открит в 21-ата минута, когато Ернесто Торегроса приключи една причудлива офанзива. Негов съотборник се опита да центрира, само че топката рикошира в гърба на футболист на Торино и попадна зад защитата на домакините, където Торегроса я овладя и осъществя самичък против вратаря.

Малко след почивката ориста си върна на Торино, откакто още веднъж след рикошет, този път в гърба на играча на Бреша Алеш Матею топката влетя в личната му врата. Това се случи в 48-ата минута, а дест по-късно звездата на домакините Андреа Белоти с глава направи обрата цялостен. И този път имаше рикошет на топката, която се подвигна във въздуха от крайници на футболист на Бреша, откакто преди този момент беше ориентирана по земя към вратата. В 86-ата минута Симоне Дзадза от близко оформи крайния резултат.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ Серия А 31 кръг, сряда 8 юли  Торино 3:1краен резулат  Бреша
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР