Отборът на Торино надигра с 3:0 като домакин Болоня в

...
Отборът на Торино надигра с 3:0 като домакин Болоня в
Коментари Харесай

Мадзари започна в Торино с отличен резултат

Отборът на Торино надигра с 3:0 като хазаин Болоня в дебюта на Валтер Мадзари отпред на “биковете”. Двубоят бе от 20-ия кръг на Серия “А” и след неговия край торинци заемат девета позиция в класирането с 28 точки. Болоня пък е на 12-а позиция с 24 точки.

В 39-ата минута бранителят Лоренцо Де Силвестри изведе торинци напред в резултата, откакто заби с глава топката във вратата на Антонио Миранте след центриране от фаул.



Срещата можеше да се развие по напълно друг метод, в случай че при започване на второто полувреме Ерик Пулгар бе осъществил дузпа, отсъдена за нарушаване Кристиан Молинаро против Симоне Верди. Любопитното е, че до това присъждане се стигна, откакто реферът Антонио Дамато в началото бе посочил жълт картон за симулация на верди, само че по-късно се съветва със системата ВАР и промени решението си, акцентирайки бялата точка. Стражът Салваторе Сиригу обаче избави изстрела от бялата точка на Пулгар и “биковете” резервираха нежната си преднина в резултата.

Три минути след пропуснатата дузпа - в 53-ата, Мамаду Нианг, направи резултата 2:0. Той получи пас от Яго Фалке, финтира защитник на Болоня и с акуратен удар изпрати топката в мрежата.

Класическата победа на Торино оформи Фалке с удар по земя в 85-ата минута.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Серия А 20 кръг, събота 6 януари  Торино 3:0краен резулат  Болоня
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР