Отборът на света победи отбора на САЩ със 155:124 в

...
Отборът на света победи отбора на САЩ със 155:124 в
Коментари Харесай

Победа за Отбора на света в Мача на изгряващите звезди в NBA

Отборът на света победи тима на Съединени американски щати със 155:124 в " Мача на изгряващите звезди ", който е част от 67-ия " Звезден уикенд " в НБА. В " Стейпълс Сентър " в Лос Анджелис чужденците имаха изрично превъзходство над локалните гении и разумно се поздравиха с изразителна победа.

Девет от десетте баскетболисти, играли в отбора на Света, приключиха мача с двуцифрен актив, като само центърът Джоел Ембийд остана с 5 точки, само че силите на камерунеца бяха защитавани за " Мача на звездите " в неделя, в който той ще започва като титуляр. Най-резултатен за международния тим бе хаитянинът Бъди Хийлд с 29 точки. 26 прибави сърбинът Богдан Богданович, а канадецът Джамал Мъри остана с 21.

С " дабъл-дабъл " от 11 точки и 13 асистенци пък завърши австралиецът Бен Симънс. За американците най-полезен бе гардът Джейлън Браун с 35 точки и 10 битки. Представителят на домакините от Лос Анджелис Кайл Кузма осъществя 20 точки, а Джейсън Тейтъм вкара 15. Срещата ще се запомни със серията атрактивни забивки, изключително от страна на американския отбор. С премията за " Най-полезен състезател " в дуела си потегли Богдан Богданович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР