Отборът на Специя се класира за 1/8-финал за Купата на

...
Отборът на Специя се класира за 1/8-финал за Купата на
Коментари Харесай

Специя продължава за Купата на Италия след голяма драма

Отборът на Специя се класира за 1/8-финал за Купата на Италия по извънредно трагичен метод. Той победи Болоня с 4:2 след продължения. Мачът бе изпълнен с обрати и вълнуващи моменти, само че в последна сметка възпитаниците на Винченцо Италиано победиха най-после. Както е известно, българският нападател Андрей Гълъбинов е трайно контузен и нямаше по какъв начин да вземе присъединяване в мача.

Специя поведе още в 5-ата минута посредством Роберто Пиколи, само че Болоня направи цялостен поврат още през първото полувреме с попадения на Муса Бароу в 13-ата и Роберто Осорлини в 45-ата минута.

Специя още веднъж изравни в 64-ата минута посредством Диего Фариас, само че в добавеното време на мача домакините получиха дузпа, с която можеха да стигнат до триумфа, само че Бароу пропусна от бялата точка.

Така се стигна до продължения, където гостите наподобява бяха запазили повече сили и съумяха да стигнат до триумфа с голове на Джулио Маджоре в 100-ата и 119-ата минута за крайното 2:4.

Така Специя продължава напред в шампионата, само че там ще има тежко посещение на Рома.

Днес се изиграха и още три мача от 1/16-финалите. В тях Фиорентина победи като посетител Удинезе с 1:0, Каляри в профил Верона след триумф с 2:1, а Парма отстрани Козенца също след 2:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР